Nekaj čarobnega in pravljičnega je v otroštvu. Nekaj brezskrbnega, razigranega, navihanega, veselega, mavričnega, opojno sladkega...in takšne so tudi otroške sobe Plasard.

Prijazno in funkcionalno izdelano pohištvo

Snovanja in izdelave vgradnih omar, pohištvenih sestavov oziroma vsega ostalega pohištva v otroških sobah se lotimo s posebnim poslanstvom, saj je naš cilj, da se vaši otroci v teh samo njihovih otroških sobicah počutijo najboljše in prijetno. Zato se pri tem osredotočamo na misli brezskrbnosti, navihanosti. Seveda pa ne pozabimo na dejstvo, da mora soba in pohištvo v njej rasti z otrokom, se prilagajati starosti. Tako prvotno zasnovana otroška soba z morebitnimi manjšimi dodelavami oziroma predelavami postane mladinska soba.

Otroku prijazno in funkcionalno zasnovano in izdelano pohištvo buri otroško domišljijo tudi z oblikami, z vsemi mogočimi detajli, pisanimi, barvastimi dekorji in različnimi dodatki.

 
 
 

Video predstavitev

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.