DNEVNI REGALI, KOMODE IN KLUBSKE MIZICE

 

Dnevna soba je osrednji prostor v našem domu, kjer preživimo največ časa, se družimo, kramljamo, počivamo… v dnevnem prostoru se moramo počutiti domače in sproščeno.

 

Želite izstopati tudi s pohištvom v dnevni sobi? Imeti dnevni regal kot ga nima nihče?

Potrebujete morda nizek moderen dnevni regal pod televizorjem, klubsko mizico, stenske police, knjižni regal, stekleno vitrino oziroma omaro za neprecenljive spomine s potovanj ali družinske fotografije?

Če ravno na novo opremljate ali prenavljate svojo dnevno sobo in kupujete ali načrtujete nov dnevni regal in ostalo pohištvo za dnevne sobe, smo pravi naslov za vas.

Dnevni regali vseh vrst, velikosti, oblik in slogov so namreč eden od glavnih adutov, s katerim bo dnevna soba dobila pravo podobo...poleg spadajo še pripadajoče klubske mizice, tv omarice, komode, omare za dnevno sobo in ostalo pohištvo za dnevno sobo.

Izberite si dnevni regal, ki bo narejen iz najkvalitetnejših materialov, z najkvalitetnejšim okovjem in oblikovan po najnovejših trendih in smernicah… to naj bodo glavni dejavniki, ko izbiraš novo pohištvo. Najpomembnejše pa je, da izberete takšen dnevni regal, ki bo vašemu prostoru dal natanko tisto, kar želite. Lahko prostoru dodate pridih elegance, brezčasne klasike, modernosti…v vsakem primeru se bomo potrudili, da bodo novi dnevni regali in ostalo pohištvo v dnevni sobi za vas edinstveni ter da boste z opremo v dnevni sobi zadovoljni.

Edinstvene linije in design pisan na vašo kožo bodo prispevali k vašemu še boljšemu počutju v domačem okolju. Piko na i pa lahko dodate tudi z led osvetlitvitvijo in pričaranjem ambientalne svetlobe.

Celoto dnevne sobe pa lahko zaokrožite tudi z dovršenimi linijami vgradnih omar ali ostalega pohištva po meri boste zagotovo vzbujali zavistne poglede obiskovalcev, hkrati pa z vašo osebno noto dodali domačnost in toplino, vašo osebno noto. S tem boste ostali zvesti sami sebi.

Potrudili se bomo, da bomo zadovoljili vaše želje v vseh ozirih, tudi pri izdelavi ostalega pohištva po meri, iz najkakovostnejših materialov na tržišču.

 
 
 

Video predstavitev

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.