Nagrajenka poletne Plasardove nagradne igre

Nagrajenka poletne Plasardove nagradne igre

26.10.2021

Žreb je določil srečno prejemnico bona za 300€. Nagrajenka je: Jeretina Alijana.

Nagrajenki čestitamo in ji želimo, veliko udobja v novo urejenem domu.

 

 

Vgradna omara predstavlja krono urejenosti vašega doma. Naša velika poletna nagradna igra pa postavlja piko na i vsem vašim željam! Zato bodite kreativni in skupaj z nami načrtujte novo ureditev vašega doma.

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat in sicer tako, da odda naročilo na vgradne omare v vrednosti vsaj 500 EUR med 26. 7. in 30. 9. 2021.

KAKO SODELOVATI? IZBERITE SVOJ NAČIN ZA ODDAJO POVPRAŠEVANJA!

Plasard strokovnjaki vas lahko obiščejo na vašem domu in v brezplačnem posvetu skupaj z vami načrtujejo novo opremo doma.

Svoje povpraševanje lahko oddate tudi v našem salonu pohištva Plasard v Celju (Opekarniška cesta 2, 3000 Celje).

Vaša povpraševanja sprejemamo tudi po telefonu na 03 700 14 75 ali prek elektronske pošte na info@plasard.si. Sporočite nam dimenzije (dolžina, višina in globina) svoje vgradne omare ali drugega kosa pohištva in pripišite svoje kontaktne podatke.

Za vse morebitne informacije smo dosegljivi na 03 700 14 75 ali 051 421 341.

VELIKI ZMAGOVALEC BO ZNAN 1. OKTOBRA 2021

Nagradna igra traja med 26. julijem in 30. septembrom, v njej pa lahko sodelujemo tako, da oddamo naročila na vgradne omare v vrednosti nad 500 EUR. Več o pravilih sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete spodaj.

 

Dokumenti

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.