PISARNIŠKO POHIŠTVO IN SEJNE SOBE

 

Ponosni smo na kupce, ki so nam izkazali zaupanje, se odločili za naše podjetje in naročili pisarniško pohištvo, s katerim so v celoviti opremili svoje pisarne in sejne sobe in poslovne prostore.

Opremimo in zorganiziramo pa vam tudi delovni kotiček v domačem okolju, v kabinetu ali domači pisarni, ki upošteva sodoben življenjski slog in omogoča večurno prisiljeno sedenje za računalniškim ekranom.

 

Boljši izgled, vtis urejenosti, odlično počutje

Izdelujemo vso pisarniško pohištvo, pohištvo za sejne sobe in ostalo opremo za poslovne prostore.

Odločite se lahko za pisalne mize s predalniki ali brez, morda izberete tudi predalnik na kolesih, sejne mize, delovne pulte, odprte regale ali pisarniške omare za registratorje, arhivske omare in druge omare za pisarno, poličnike ter še kakšno drugo pohištvo za pisarne in poslovne prostore.

Organiziramo vam skupinska delovna mesta s sklopi pisalnih miz, open space prostore z vmesnimi pregradami ali predelnimi stenami, pisarniško pohištvo za direktorje, sprejemne pulte in recepcije, prostore za arhivo, čajne kuhinje…poskrbimo za celostno opremo in enovit izgled ter ergonomijo delovnih mest ter pisarniško pohištvo prilagojeno in sistemsko prirejeno uporabniku in njegovemu področju na delovnem mestu, kar doprinese faktorju produktivnosti vsakega uporabnika. S funkcionalno in uporabniku udobno opremljenim delovnim okoljem zagotovimo blagodejen vpliv na počutje in zvišano delovno sposobnost.

 

Zaželjeno je, da je delovno okolje opremljeno funkcionalno in udobno

Z izdelavo pisarniškega pohištva smo že velikokrat pripomogli k večji organiziranosti in preglednosti v pisarnah, sejnih sobah in poslovnih prostorih, svoj pečat pa smo dali tudi pri odličnem počutju zaposlenih ter splošnem izgledu in zelo pomembnem dobrem prvem vtisu obiskovalcev, ki dobijo občutek urejenosti podjetja.

 
 
 

Video predstavitev

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.