DRSNA VRATA ZA PREHOD, PREDELNE STENE ZA PREGRADITEV PROSTORA

 

 
 
 

Bi radi pregradili del prostora med spalnico in garderobno sobo? Morda ločili dnevni prostor od jedilnice? Lahko zaprete tudi hladnejše stopnišče in hodnike od ostalih prostorov. 

Omejeni ste s prostorom, pa tudi ob sami misli na zidanje vmesnih, pregradnih sten hitro pozabite na ta projekt. Na tem mestu je prav, da vskočimo mi. Ponujamo namreč rešitev - izdelavo in montažo predelne stene z drsnimi vrati.

 

Možnosti vgradnje drsnih vrat in predelnih sten

Imate krive stene, neravna tla, strop iz gips plošč, …? Ne skrbite, drsna vrata je možno vgraditi kamorkoli.

 

Hitra in elegantna rešitev

Drsna vrata izdelana po meri ne potrebujejo dodatnega odpiralnega prostora, vpeta so namreč v talna in stropna aluminijasta vodila, ki tečejo, drsijo tiho in gladko.

 

Izdelana iz kakovostnega ALU okovja

Drsna vrata so izdelana iz kakovostnega ALU okovja svetovne priznane blagovne znamke Komandor, s katerim sodelujemo že več kot 2 desetletji. Gre za preizkušene in trpežne drsne sisteme, ki odlično prenašajo vsakodnevno večkratno drsenje pri odpiranju in zapiranju.

Ključna prednost naših drsnih vrat pa je, da so prilagodljiva. Tečejo po talnemu aluminijastem vodilu, na stropnem so samo vpeta, zato sama  nosilnost stropa ni sporna in se lahko montirajo tudi, če imate strop iz knaufa. Vodila drsnih vrat se lepijo ali vijačijo v tla, tako da vas ne rabi skrbeti niti v primeru talnega gretja. 

Vsako krilo drsnih vrat ima na obeh straneh aluminijast, ergonomsko oblikovan ročaj, na katerega so nameščene tudi protiprašne ščetke, ki še pripomorejo k zagotavljanju tesnitve in preprečujejo prehajanje prahu. Zgoraj in spodaj pa so prav tako zaključene z alu prečkami. Torej je polnilo iz vseh strani obdano s sestavljenim aluminijastim okvirjem. 

Drsna vrata bodo višja od vas

Glede na celotno dolžino prostora, ki ga želite pregraditi ali zapreti, se po posebnem programu izračuna najbolj priporočljiv razpon posameznega vratnega krila drsnih vrat. Vratno krilo je možno izdelati v razponu od minimalno 60 cm do maksimalno 120 cm dolžine. Širina je nekoliko odvisna tudi od višine prostora.

Višina drsnih vrat pa je omejena - v enem kosu je možno izdelati drsna vrata do maksimalne višine 275 cm.

Za vse dodatne informacije o ponudbi nas pokličite ali pa izpolnite obrazec na spletni strani. Z veseljem se bomo odzvali na klic in vam v najkrajšem možnem času odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

Polnila, izgled drsnih vrat

Drsna vrata so največkrat izdelana do stropa, zato delujejo morda malce monotono, če so izdelana iz enega samega kosa. Na voljo so v različnih izvedbah z različnimi polnili (iz iverala, s steklom, pleksi steklom, z ogledalom ...) in kombinacijo le-teh.

Svetujemo, da drsna vrata po višini razdelijo in popestrijo z enim ali več pasovi iverala ali stekla, ki je lahko tudi digitalno potiskan z vzorcem, različnimi motivi po vaši želji. V primerih, ko kombiniramo različne materiale ali dekorje, se na stikih dodajo alu prečke.

 

Želite, da bodo drsna vrata izgledala še posebej edinstveno in atraktivno?

V tem primeru priporočamo tehniko natisnjenih motivov na izbrane materiale, izberete lahko digitalni potisk na steklu ali iveralu.

Na spletnem mestu www.fotolia.com si lahko iz velikega nabora zanimivih, atraktivnih, modernih in klasičnih vzorcev izberete tistega, ki vam najbolj pade v oči in za katerega se vam zdi, da bo dal vašemu prostoru tisto pravo vzdušje. Z digitialnim printom bodo vaša drsna vrata postala še bolj unikaten del vašega doma.

 

Modernejše oblike

Če ste pristaši modernejših oblik, potem so prava izbira drsna vrata s polnilom iz stekla oziroma pleksi mlečnega stekla. Drsna vrata s steklenim polnilom so priljubljena tudi za prehode in zaprtje hodnikov ali temnejših predsob, saj prepuščajo svetlobo in zagotovijo naravno osvetlitev prostorov. Za optično povečanje prostora pa ne boste zgrešili, če za polnilo izberete ogledalo.

 
 
 

Soft zapiranje drsnih vrat Plasard

 
 
 

MOŽNOSTI JE RESNIČNO NEŠTETO

V paleti razpoložljivih dekorjev imamo v naši kolekciji med 40 in 50 različnih dekorjev, ki jih ves čas spreminjamo in posodabljamo v skladu s svetovnimi trendi, ki jim ves čas sledimo. Tako tudi vam omogočamo, da si izberete najmodernejše dekorje in kombinacije.

Lahko so zgodba zase, atraktivna , izstopajoča, drzna ... Ali pa se neopazno zlivajo z že obstoječim pohištvom, z barvo sten in ostalimi dodatki v prostoru...

Drsna vrata so običajno izdelana do stropa, zato delujejo morda malce monotono, če so izdelana iz enega samega kosa. Svetujemo, da se vrata razdelijo in popestrijo s kakšnim barvnim pasom, bodisi iverala ali stekla.

 
 
 

Predelna stena z obešalniki Plasard

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.