Nekaj čarobnega in pravljičnega je v otroštvu. Nekaj brezskrbnega, razigranega, navihanega, veselega, mavričnega, opojno sladkega…in takšne so tudi otroške sobe Plasard.

Prijazno in funkcionalno izdelano pohištvo

Snovanja in izdelave vgradnih omar, pohištvenih sestavov oziroma vsega ostalega pohištva za otroške sobe se lotimo s posebnim poslanstvom, saj je naš cilj, da se vaši otroci v teh samo njihovih otroških sobicah počutijo najboljše in prijetno. Zato se pri tem osredotočamo na misli brezskrbnosti, navihanosti. Seveda pa ne pozabimo na dejstvo, da mora otroška soba in pohištvo v njej rasti skupaj z otrokom, se prilagajati starosti…in tako prvotno zasnovana otroška soba z morebitnimi manjšimi dodelavami oziroma predelavami postane mladinska soba.

Tako otroške sobe kot tudi kasneje mladinske sobe so prostori odraščanja. V njih otrok preživi precej časa, zato se mora v svoji otroški sobi počutiti sproščeno in zadovoljno, samo tako lahko bivanje v njej pozitivno vpliva na otroški razvoj. Otroške sobe so namenjene počitku, igri, ustvarjanju in učenju.

Otroku prijazno in funkcionalno zasnovano in izdelano pohištvo otroške sobe buri otroško domišljijo tudi z oblikami, z vsemi mogočimi detajli, pisanimi, barvastimi dekorji in različnimi dodatki. Ker v njih naši najmlajši preživijo precej časa, naj bodo opremljene s pohištvom po okusu in željah naših najmlajših, a hkrati kvalitetno in funkcionalno.

Predlagamo, da se pri načrtovanju otroške sobe odločite za bolj nevtralne, svetle, nevpadljive barvne in lesne dekorje, ki jih lahko dopolnite s kakšnim otroku ljubim dekorjem.  Na ta način – z dodatkom živahnejših barv (npr. na ličnicah predalov ali vrat, barvnih poličk, igrivih ročajev, …) izgled otroške sobe popestrite in nadgradite ter ji dodate tisto individualno vrednost.

V otroški sobi jim je potrebno zagotoviti kvalitetno  in dovolj veliko posteljo z udobnim ležiščem, poskrbeti za ustrezno osvetljen in učenju ter ustvarjanju primeren in prijazen delovni kotiček s pisalno mizo in predalnikom, dovolj odlagalnih površin in polic za vse tako pomembne knjige, igrače, učne pripomočke in otroku ljube stvari ter dovolj prostorno garderobno omaro za shranjevanje oblačil.

 
 
 

Video predstavitev

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.