Naj vas ob prihodu domov ne prevzame slaba volja ob pogledu na kupe oblačil, ki neurejeno visijo na obešalnikih, in čevljev, ki razmetano ležijo po tleh, saj si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti še ene omare… ureditev predsobe prepustite nam, pomagali vam bomo pri organiziranosti vsega, kar nujno potrebujete vsak dan.

Predsoba ni samo prostor, kjer se sezujete in pustite svoje čevlje in slečete svojo jakno ali plašč, ampak je prostor, ki ga želite pustiti urejenega, ko se odpravljate od doma, in za katerega želite, da vas urejen tudi pozdravi ob prihodu nazaj domov. Predsoba je tudi prostor, ki ga vaši gostje že pri vstopu v hišo ali stanovanje prvega opazijo, in naredi odličen vtis na njih.

Rešitev predstavlja pohištvo za predsobe, izdelano po meri. Verjemite nam na besedo, omara za predsobo bo dobesedno "pojedla" čevlje, garderobo, kovčke in ostalo "kramo", ki jo je nekam treba pospraviti. Pri izbiri pohištva za predsobe je potrebno pazljivo izbirati kose pohištva, ki naj bodo lepi, vizualno privlačni in usklajeni ter hkrati praktični in uporabni, z dovolj prostora za shranjevanje. Prilagoditi se je potrebno velikosti, obliki, osvetljenosti in upoštevati naše navade.

Ena sama vgradna omara za predsobo z obveznimi dodatki reši vse vaše probleme v vetrolovu, v predprostoru, veži, pod stopnicami ali na hodniku…

K vgradni omari v predsobi spada tudi dodatna omarica za čevlje, obešalna stena z obešalniki in klop z oblazinjenim sedalom za lažje obuvanje in predalnik za shranjevanje ključev, copat in ostalih drobnarij. V vsako predsobo pa morate umestiti tudi ogledalo, ki je v tem delu prostora nepogrešljiv kos opreme, saj vsak želi preveriti svoj izgled, ko zapušča svoj dom, hkrati pa prostor tudi optično poveča. Večje ogledalo lahko kot dodatek pritrdite na prosto steno, ga namestite nad komodo ali pa ga enostavno vkomponirate na vrata omare v predsobi.

S pomočjo vsega naštetega pohištva za predsobe bo vstopni prostor še prijaznejši ter predvsem uporabnejši.

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.