Ali je mogoče, da v celem stanovanju nimate niti ene same garderobne omare?

Vsekakor gre za nujen kos pohištva, saj lahko vsa vaša oblačila in stvari pospravite v en sam garderobni prostor, v eno garderobno omaro, namenjeno shranjevanju … v nepogrešljivi in sanjski garderobni sobi.

Garderobne omare izdelane po meri so funkcionalne in se popolno prilagajajo prostoru v katerega jih postavite.

 

Izvedba je podrejena vašim potrebam

Način odpiranja in notranjost sta podrejena vašim željam in potrebam ter danostim prostora.

Izbirate lahko med klasičnim krilnim načinom odpiranja vrat ali drsnimi vrati.

 

Izdelana po meri

Garderobna soba je izdelana po meri naročnika oz. uporabnika, z razporeditvijo notranjih segmentov po želji strank. Z našim skromnim mnenjem in večletnimi izkušnjami glede same postavitve pa se lahko dodela presenetljiva in funkcionalna celota garderobne omare.

Odprt sistem garderobne omare znotraj garderobne sobe, brez drsnih vrat, zagotavlja veliko preglednost in organiziranost.

Razporeditev poljubnega števila polic, obešalnih palic in predelnih sten v notranjosti garderobne omare lahko dopolnite z več dodatki in s tem še povečate uporabno vrednost garderobne omare. Odločite se lahko za:

 • potezne obešalnike,
 • predale,
 • košare,
 • obešalnike za hlače,
 • obešalnike za kravate in pasove
 • izvlečne police
 • dodate ogledalo

 

Načrtovanje garderobne omare

Garderobna omara bo "pospravila" vso vašo garderobo in stvari - v kateremkoli prostoru in v kakršnikoli podobi. V garderobni omari boste vedno našli tisto, kar ste iskali, saj se bomo potrudili, da bo vsaka stvar »dobila« svoj prostor.   

Razmislite o svojih potrebah

Preden pričnete z načrtovanjem svoje garderobne omare, preglejte svoja oblačila in dodatke, ki jih imate sedaj shranjene po različnih omarah in prostorih (plašči, srajce, elegantne obleke, krila, suknjiči, športna oblačila,…). Razmislite tudi, koliko ljudi bo to garderobno omaro uporabljalo, kje bo umeščena, kako bo dostopna. Upoštevajte vse faktorje in imejte v mislih, da lahko najdemo rešitev tudi tam, kjer ste si mislili, da ne gre.

Naredite si seznam in poskušajte ugotoviti vnaprej, kaj potrebujete in kako bi radi svojo garderobo razdelili po celotni garderobni omari, da bo le-ta pregledna in takoj dosegljiva. Pomislite katere stvari ste si vedno želeli stlačiti v omaro, pa do sedaj za njih ni bilo prostora. Sedaj imate možnost, da v vašo sanjsko garderobno omaro umestite prav vse vam tako ljube stvari.

Še nasvet - znebite pa se stvari, ki jih ne uporabljate, in zadihajte ter naredite prostor novim!

 

Police, obešalniki, predali, izvlečne police, košare, obešalniki za kravate, pasove in hlače

Glede na analizo svoje garderobe je dobro, da pri načrtovanju omare veste:

 • ali potrebujete več obešalnikov ali več polic,
 • ali so vaša oblačila daljša ali krajša,
 • želite obešati hlače na v ta namen predvidene obešalnike,
 • imate težke in dolge plašče, ki potrebujejo dobro oporo,
 • imate veliko različnih kravat in ogromno pasov,
 • morda športno opremo, ki zasede veliko prostora,…

Prav tako je dobro vedeti, če boste v primarno garderobno omaro shranjevali tudi nogavice, perilo in ostale manjše kose oblačil ali vam prostor dopušča, da boste vanj lahko umestili še dodatno komodo s predali.

 

Možnosti vgradnje

Garderobna omara je narejena po meri in se zato prilega vsakemu prostoru.

 

Možno jo je vgraditi praktično povsod

Izdelana je lahko od tal do stropa in od stene do stene. V hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, pisarne, kabinete ter seveda tudi v mansarde…

V primeru, da ni možnosti vgradnje od stene do stene, jo zaključimo z zaključnimi stranicami v prilegajočem se dekorju in barvi. Vgradna garderobna omara je brez hrbtišča in stropa.

 

Podrobnosti vgradnje

Drsna vrata z ALU okovjem Komandor, so vpeta v vodila, katera so lahko vijačena ali lepljena v strop in v tla. Knauf, talno gretje in ostale posebnosti tako ne predstavljajo nobene ovire pri sami vgradnji.

Po prejetju informativne ponudbe in strinjanju z naročilom vgradne omare vas bo obiskal naš merilec, svetovalec na terenu, ki bo izmeril prostor, vam svetoval glede postavitve, umestitve garderobne omare v prostor, z njim pa se boste tudi dogovorili glede velikosti, barve, notranje porazporeditve in vgradnje dodatkov, dorekli detajle ter vse ostale podrobnosti vaše garderobne omare.

 
 
 

Garderobna soba

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.