MANSARDE OMARE, OMARE V POŠEVNINAH IN POD STOPNICAMI

 

 
 
 

Zaradi prostorske stiske in pri opremljanju prvega skupnega doma se vedno več parov in družin odloča za izkoristek podstrehe ali preureditev podstrešnih prostorov. Z malce kreativnosti, domišljije in z našo pomočjo se lahko mansardno stanovanje spremeni v zelo prostorno bivališče, ki mu poseben čar dajejo edinstvenost, velika razgibanost, poševni stropovi, strešna okna ter nujna in velikokrat vidna prisotnost elementov strešne konstrukcije

V mansardno stanovanje je za najboljši izkoristek ponujenega prostora priporočljivo umestiti opremo po meri in ni smiselno umeščati klasično, tipsko pohištvo.

Zaradi specifičnih dimenzij, oblik in poševnin zahtevajo mansardni prostori in mansardna stanovanja posebno pozornost in svojevrsten izziv v naši zgodbi. Za vas imamo rešitev. Svetujemo vam s premišljenimi in preizkušenimi idejami, pomagamo pri načrtovanju in vam izdelamo mansardne omare in ostalo pohištvo za mansarde.

 

Idealna rešitev za izkoristek prostora

Mansardna omara in ostalo mansardno pohištvo, oprema za mansarde predstavljajo idealno rešitev za izkoristek prostora za mansardna stanovanja.

Vgradna mansardna omara je izdelana tako, da se popolnoma prilega tudi poševninam in neravninam - od stene do stene, od tal do stropa…in tako zapolni celotno razpoložljivo steno oziroma prostor namenjen pohištvu.

Strop in poševnine so lahko različne, večkrat lomljene, padec pri omari je lahko od spredaj nazaj, od leve proti desne ali obratno…ne glede na naklon in smer padanja imamo rešitev za vas..

Z uporabo posebnega sistema vodil, aluminijastim okovjem namenjenim prav za mansardne prostore, se drsna vrata prilegajo tudi najzahtevnejšim stropnim poševninam. Odločite pa se lahko tudi za zaprtje omar s klasičnimi vrati.

Poleg mansardnih omar vam v sklopu izdelamo tudi ostalo prilegajoče pohištvo, ki bo dopolnilo mansardno stanovanje, zaokrožilo opremo v mansardi in se zlilo s poševninami.

Na enak način se lahko zapre tudi prazen, neizkoriščen in prej neuporaben prostor pod stopnicami. Z našo pomočjo nastane omara pod stopnicami, še ena omara in maksimalno izkoriščen prostor, ki dobi svoj pomen.

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.