OSTALO POHIŠTVO PO MERI

Edinstven dizajn, eleganca, uporabnost, prestižni materiali in vrhunska kakovost... Nadaljujte z oblikovno in barvno usklajenostjo pohištva po vsem domu in smiselno zaokrožite izgled vašega ambienta.

 
 
 

Kuhinje

 

 

 
 
 

 Vgradna omara lahko najde svoje mesto tudi v kuhinji.

Prihranek prostora

Vgradna omara je lahko izdelana tudi s steklenimi drsnimi vrati, ki so vpeta v alu okvirje. Tako prevzame vlogo vitrine in služi kot izvrstna, moderna rešitev za hrambo finih kozarcev, porcelana, posode, za katere bi želeli, da so vidni.

Zaradi svoje funkcionalnosti in prihranka prostora postane vgradna omara nepogrešljiv del pohištva tudi v kuhinji.

 
 
 

Kopalnice

Dopolnite slog vašega doma tudi v kopalnicah in sanitarnih prostorih ter ustvarite sproščujoč ambient za osebno nego, v katerem začnete in končata vsak svoj dan. Element pod umivalnikom, omare za brisače, poličke in viseče omarice z ogledlom... moderno kopalniško pohištvo izdelano po meri, bo vaši kopalnici "pomagalo", da zablesti v novi luči.

 
 
 

PISARNIŠKO POHIŠTVO IN SEJNE SOBE

 

Ponosni smo na kupce, ki so nam izkazali zaupanje, se odločili za naše podjetje in naročili pisarniško pohištvo, s katerim so v celoviti opremili svoje pisarne in sejne sobe in poslovne prostore.

Opremimo in zorganiziramo pa vam tudi delovni kotiček v domačem okolju, v kabinetu ali domači pisarni, ki upošteva sodoben življenjski slog in omogoča večurno prisiljeno sedenje za računalniškim ekranom.

 

Boljši izgled, vtis urejenosti, odlično počutje

Izdelujemo vso pisarniško pohištvo, pohištvo za sejne sobe in ostalo opremo za poslovne prostore.

Odločite se lahko za pisalne mize s predalniki ali brez, morda izberete tudi predalnik na kolesih, sejne mize, delovne pulte, odprte regale ali pisarniške omare za registratorje, arhivske omare in druge omare za pisarno, poličnike ter še kakšno drugo pohištvo za pisarne in poslovne prostore.

Organiziramo vam skupinska delovna mesta s sklopi pisalnih miz, open space prostore z vmesnimi pregradami ali predelnimi stenami, pisarniško pohištvo za direktorje, sprejemne pulte in recepcije, prostore za arhivo, čajne kuhinje…poskrbimo za celostno opremo in enovit izgled ter ergonomijo delovnih mest ter pisarniško pohištvo prilagojeno in sistemsko prirejeno uporabniku in njegovemu področju na delovnem mestu, kar doprinese faktorju produktivnosti vsakega uporabnika. S funkcionalno in uporabniku udobno opremljenim delovnim okoljem zagotovimo blagodejen vpliv na počutje in zvišano delovno sposobnost.

 

Zaželjeno je, da je delovno okolje opremljeno funkcionalno in udobno

Z izdelavo pisarniškega pohištva smo že velikokrat pripomogli k večji organiziranosti in preglednosti v pisarnah, sejnih sobah in poslovnih prostorih, svoj pečat pa smo dali tudi pri odličnem počutju zaposlenih ter splošnem izgledu in zelo pomembnem dobrem prvem vtisu obiskovalcev, ki dobijo občutek urejenosti podjetja.

 
 
 

Video predstavitev

 
 
 

DNEVNI REGALI, KOMODE IN KLUBSKE MIZICE

 

Dnevna soba je osrednji prostor v našem domu, kjer preživimo največ časa, se družimo, kramljamo, počivamo… v dnevnem prostoru se moramo počutiti domače in sproščeno.

 

Želite izstopati tudi s pohištvom v dnevni sobi? Imeti dnevni regal kot ga nima nihče?

Potrebujete morda nizek moderen dnevni regal pod televizorjem, klubsko mizico, stenske police, knjižni regal, stekleno vitrino oziroma omaro za neprecenljive spomine s potovanj ali družinske fotografije?

Če ravno na novo opremljate ali prenavljate svojo dnevno sobo in kupujete ali načrtujete nov dnevni regal in ostalo pohištvo za dnevne sobe, smo pravi naslov za vas.

Dnevni regali vseh vrst, velikosti, oblik in slogov so namreč eden od glavnih adutov, s katerim bo dnevna soba dobila pravo podobo...poleg spadajo še pripadajoče klubske mizice, tv omarice, komode, omare za dnevno sobo in ostalo pohištvo za dnevno sobo.

Izberite si dnevni regal, ki bo narejen iz najkvalitetnejših materialov, z najkvalitetnejšim okovjem in oblikovan po najnovejših trendih in smernicah… to naj bodo glavni dejavniki, ko izbiraš novo pohištvo. Najpomembnejše pa je, da izberete takšen dnevni regal, ki bo vašemu prostoru dal natanko tisto, kar želite. Lahko prostoru dodate pridih elegance, brezčasne klasike, modernosti…v vsakem primeru se bomo potrudili, da bodo novi dnevni regali in ostalo pohištvo v dnevni sobi za vas edinstveni ter da boste z opremo v dnevni sobi zadovoljni.

Edinstvene linije in design pisan na vašo kožo bodo prispevali k vašemu še boljšemu počutju v domačem okolju. Piko na i pa lahko dodate tudi z led osvetlitvitvijo in pričaranjem ambientalne svetlobe.

Celoto dnevne sobe pa lahko zaokrožite tudi z dovršenimi linijami vgradnih omar ali ostalega pohištva po meri boste zagotovo vzbujali zavistne poglede obiskovalcev, hkrati pa z vašo osebno noto dodali domačnost in toplino, vašo osebno noto. S tem boste ostali zvesti sami sebi.

Potrudili se bomo, da bomo zadovoljili vaše želje v vseh ozirih, tudi pri izdelavi ostalega pohištva po meri, iz najkakovostnejših materialov na tržišču.

 
 
 

Video predstavitev

 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.