Materiali, dodatki, detajli

 

Pustite domišljiji prosto pot ko se odločate o zunanjem izgledu vgradne omare in se poigrajte s številnimi materiali in barvami, ki so na voljo, ter jih poljubno kombinirajte.

Bogata izbira lesnih in barvnih dekorjev

V paleti razpoložljivih dekorjev imamo v naši kolekciji med 40 in 50 različnih dekorjev, ki jih ves čas spreminjamo in posodabljamo v skladu s svetovnimi trendi, ki jim ves čas sledimo. Tako tudi vam omogočamo, da si izberete najmodernejše dekorje in kombinacije.

Notranjost vgradne omare je ponavadi izdelana iz iverala bele barve, na željo stranke se lahko izdela tudi barvna notranjost (v lesnem ali barvnem dekorju).

V bogati paleti lesnih in barvnih dekorjev  iveralov boste zagotovo našli vam najbolj všečnega, ki bo vašemu prostoru dal prav poseben izgled.

Drsna vrata so največkrat izdelana do stropa, zato delujejo morda malce monotono, če so izdelana iz enega samega kosa. Svetujemo, da se vrata po višini razdelijo in popestrijo z enim ali več pasovi iverala ali stekla, ki je lahko tudi digitalno potiskan z vzorcem, različnimi motivi po vaši želji. V primerih, ko kombiniramo različne materiale ali dekorje, se na stikih dodajo alu prečke.

 

Modernejše oblike

Če ste pristaši modernejših oblik, potem so prava izbira drsna vrata s polnilom iz stekla oziroma pleksi mlečnega stekla. Vrata s steklenim polnilom so priljubljena tudi za prehode in zaprtje hodnikov ali temnejših predsob, saj prepuščajo svetlobo in zagotovijo naravno osvetlitev prostorov. Za optično povečanje prostora pa ne boste zgrešili s polnilom ogledala na drsnih vratih vaše omare.

 

Trenutno najbolj "vroča roba"

Naj vam prišepnemo: trenutno najbolj »vroča roba« so vgradne omare izdelane iz iverala v svetlih, čimbolj nevtralnih tonih v kombinaciji z lesnim dekorjem naravnega hrasta. Mamljivo, kajne?

Notranjost vgradne omare je sestavljena iz predelnih sten in polic, katerih standardna globina je 50 cm, ter obešalnih palic. Razporeditev teh si stranka načrtuje sama glede na njihovo funkcionalnost in jih izdelamo na podlagi vaših želja. Običajno je v beli barvi, na željo stranke pa se lahko izdela notranjost tudi v barvnem ali lesnem dekorju. Omara je brez hrbtišča in stropa, lahko stoji med dvema stenama ali pa jo na eni ali obeh straneh zaključimo z dodatnimi zaključnimi stranicami.

Možno je izdelati in vgraditi tudi številne dodatke, ki še povečajo uporabnost in preglednost garderobne omare. Dodatki kot so:

 • predali
 • mrežne košare
 • potezni obešalnik
 • obešalnik za hlače
 • kravate in pasove 

so za doplačilo in se zaračunavajo po veljavnem ceniku.

 
 
 

Predali Plasard

 
 
 

Izvlečni mehanizem - obešalniki Plasard

 
 
 

Izvlečni mehanizmi Plasard

 
 
 

Vrata so v drsni izvedbi iz poljubnega vzorca in barv, skupaj z vodili zajemajo 8,5 cm širine. Ročaji drsnih vrat so prav tako kot talna in stropna vodila iz aluminija, na voljo v mat krom izvedbi ali v barvi šampanjca.

Na voljo so različni materiali in barve polnil:

 • iverali - barvni in lesni dekorji, visoki sijaj
 • stekla - prozorno, satinato, z barvno folijo
 • pleksi mlečno steklo
 • ogledalo
 • digitalni potisk na steklu ali iveralu 

Vse zgoraj naštete materiale je možno med sabo tudi kombinirati...in s tem narediti čudeže ter doseči unikatnost.

Možnosti je resnično nešteto

V paleti razpoložljivih dekorjev imamo v naši kolekciji med 40 in 50 različnih dekorjev, ki jih ves čas spreminjamo in posodabljamo v skladu s svetovnimi trendi, ki jim ves čas sledimo. Tako tudi vam omogočamo, da si izberete najmodernejše dekorje in kombinacije.

Lahko so zgodba zase, atraktivna , izstopajoča, drzna ... Ali pa se neopazno zlivajo z že obstoječim pohištvom, z barvo sten in ostalimi dodatki v prostoru...

Drsna vrata so običajno izdelana do stropa, zato delujejo morda malce monotono, če so izdelana iz enega samega kosa. Svetujemo, da se vrata razdelijo in popestrijo s kakšnim barvnim pasom, bodisi iverala ali stekla.

Aluminijasta Vodila

Unikatni sistem drsnih vrat podjetja Komandor je opremljen s patentiranim mehanizmom, ki zagotavlja tiho in enostavno drsenje – odpiranje in zapiranje ter preprečuje morebitno izpadanje vrat iz samih vodil. Brez roka trajanja, sistem drsnih vodil Komandor zagotavlja uporabo omare praktično brez roka trajanja. Vključuje še posebno metodo protiprašne zaščite - posebne filter ščetke so integrirane v ročaj in tako preprečujejo vdor prahu v vašo vgradno omaro.

 
 
 

 
 
 

OKOVJE, ROČAJI

Ročaji drsnih vrat so tako kot ostalo okovje izdelani iz kakovostnega aluminija svetovno priznanega proizvajalca Komandor. Izbirate lahko tudi barvo ročajev. Na voljo so:

 • v najbolj pogosti mat krom izvedbi
 • in v barvi šampanjca
 
 
 

IVERAL - barve in dekorji

Uporabljamo oplemenitene iverne plošče priznanega proizvajalca EGGER. V paleti imamo več kot 40 različnih barvnih in lesnih dekorjev s pripadajočimi abs zaključnimi trakovi. Na voljo v različnih debelinah: 8 mm, 10 mm, 16cmm, 18 mm, 19 mm ali 25 mm.

Iveral - barvni dekorji


* slika je simbolična

Iveral - leseni dekorji


* slika je simbolična

 
 
 

STEKLO - vzorci stekel

Lahko se odločite tudi za steklena drsna vrata z različnimi kombinacijami obdelave stekel. Drsna vrata lahko imajo v celoti polnilo iz stekla ali pa samo pas stekla kombiniran s kakšnim drugim materialom.

Izbirate lahko med različnimi variantami:

 • prozorno steklo
 • steklo satinato (mlečno, neprosojno steklo)
 • barvno steklo (z barvno folijo)
 • kaljeno steklo
 • steklo z različnimi motivi
 • digitalni print / digitalni potisk na steklo
 • mlečno pleksi steklo
 • steklo z logotipom vašega podjetja.

Barvna folija je s posebno tehniko lepljena na steklo, s tem dosežemo učinek barvnega stekla. Res velika izbira različnih nians, vas ne bo pustila ravnodušne.

V tem primeru predstavlja folija še dodatno zaščito, saj steklo v primeru razbitja drži skupaj.


* slika je simbolična
 
 
 

Oblazinjeno pohištvo

Izdelano pohištvo je možno popestriti tudi z oblazinjenim detajlom... Dodajte oblazinjeno vzglavje pri postelji ali oblazinjeno sedišče na klopi v predsobi. 

Blago


* slika je simbolična

Tekstilno usnje


* slika je simbolična

 
 
 

DIGITALNI POTISK -ZA ZAHTEVNEJŠE OKUSE

Če ste pristaši modernejših oblik potem so prava izbira vrata izdelana iz stekla oziroma pleksi stekla.

Tiste z zahtevnejšim okusom pa bodo zagotovo prepričala drsna vrata izdelana iz stekla na katerega so natisnjeni različni motivi.

V primeru, da si želite na drsnih vratih fotografijo, si lahko izberete motiv, ki vam je všeč, mi pa bomo poskrbeli, da ga boste čez slab mesec gledali na vaši vgradni omari ali drsnih vratih za prehod.

 
 
 
 
 
 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.